Striptease inhuren? Of zelf een Striptease leren?Als je zelf wilt leren strippen is het moeilijk om goede informatie te vinden.Hoe kan je jouw man de perfecte erotische ervaring geven? Deze  website is een mini workshop en cursus strippen ineen.Je leert mijn twaalf beste tips om je man de avond van zijn leven te geven door naakt te strippen.

In films ziet een striptease er altijd ontzettend sexy en opwindend uit. Maar als je het zelf probeert te doen, zijn valpartijen of rare gezichtsuitdrukkingen eerder regel dan uitzondering en zie je er eerder ongemakkelijk dan sexy uit. We know the feeling. Wil je toch je vriend eens verrassen met een spannend optreden? Met onze tips doe jij straks vol zelfvertrouwen een killer striptease. Draag laagjes

Je mag er dan al op je meest sexy uitzien in dat nieuwe kanten lingeriesetje, maar voor een striptease zijn het wat weinig kledingstukken om uit te trekken. Wil je graag dat je sexy dans wat langer duurt dan één minuut, draag dan laagjes. Die kan je een voor een heel langzaam uittrekken. Tip: knoopjes losmaken is heel verleidelijk.

Sexy leren strippen

Jij wilt leren strippen voor je vriend? Goed, dan maak jij hem een heel gelukkig man. Bij een striptease trek je op plagende wijze je kleren uit terwijl je danst voor je man. De meeste beginners focussen zich vooral op het eerste, meer gevorderde dames op het laatste. Het is een hele leuke manier om je man te verassen op een niet zo speciale avond. Die op dat moment natuurlijk heel speciaal wordt;) Maak er een leuk strip spel van en hij wordt helemaal wild.

De eerste les van een goede striptease geven, is dat je wel de juiste strip kleding moet aanschaffen. Als je veel ervaring hebt kun je verschillende lagen aantrekken en kleding gebruiken die lastig af te pellen is. Maar als dit de eerste keer is dat jij je man een striptease geeft kan je daar niet mee wegkomen.

En als je helemaal slim bent draag je zo min mogelijk. Een jurkje – of zijn overhemd – met daaronder wat ondergoed. Dit is prima voor een hele lekkere striptease, zolang je het maar lang genoeg rekt. Zijn overhemd. Als hij terugkomt van zijn werk sta jij klaar in alleen zijn overhemd en misschien een onderbroekje. Verder niets. Mannen vinden dit heel opwindend, als jij hun kleding draagt en dan ook nog een erotische striptease geeft

Ga voor comfort

Kies voor kleren waarin je je comfy voelt. Tuurlijk zijn stiletto’s übersexy, maar zijn ze niet helemaal je ding? Dans je striptease dan op je blote voeten.
Kies een goeie setting

Dim het licht, steek wat kaarsjes aan, zet een zwoel muziekje op en plaats een stoel voor je boyfriend. Zorg ervoor dat hij net niet bij je kan, zodat jij ongestoord je ding kan doen en hij wild wordt van verlangen.

Kies de juiste muziek

De bekendste stripteasehit is wellicht ‘You Can Leave Your Hat On’ van Joe Cocker, maar dat is zeker niet de enige goeie optie. Ga op zoek naar een liedje dat niet té snel is en een tikkeltje zwoel. Een paar tips: ‘S&M’ van Rihanna, ‘Dirty Laundry’ van Bittersweet of ‘Crazy’ van Aerosmith.

Gebruik je handen

Let goed op wat je doet met je handen tijdens je act. Glij met je vingertoppen op en neer langs lichaam, streel je nek en sleutelbeen, speel wat met je kleren. Beweeg je handen traag en vloeiend.

Speel met je haren

Heb je lange lokken, speel er dan mee. Gooi je haar naar achteren, of laat het voor je gezicht hangen om stiekem te kijken hoe je vriend op je dans reageert.

Hou oogcontact

Oogcontact kan enorm intiem zijn en dat is zeker het geval tijdens een striptease. Verleid hem met je blik.

Draaien met die heupen

Spreid je benen net iets wijder dan de breedte van je schouders en buig je knieën. Gooi je schouders naar achteren, leg nadien je handen op je knieën. Draai nu met je achterwerk of rol met je kont van voor naar achter. Wat ook kan: leun tegen een muur, met je rug naar hem, terwijl je spelend je kont ronddraait.

Ga niet te snel

Je mag dan al superzenuwachtig zijn, let erop dat je niet te snel gaat. Een striptease heeft vooral de bedoeling de spanning op te bouwen en dat doe je niet in een paar minuutjes.
Oefen je striptease moves voor de spiegel

Geen idee hoe je het zal aanpakken? Oefen je striptease pasjes en poses vooraf (en in het geheim, of course) alvast even voor de spiegel. Zo voel je je ook wat zelfverzekerder.

 

 


Stripper huren – Mannelijke strippers voor acts in Vlaanderen …

Stripper huren? Mannelijke strippers actief in Vlaanderen en Nederland. Bekijk de foto’s van onze mannelijke strippers en maak je keuze.